![]() |
Ціни на GPRS інтернет для України
Вложений: 1
по всіх опереторах (порівняння)
|
еще
а еще услуги гипернет от Umc(mtc) 5 гривен в день + 5 копеек мегабайт и чтото подобное стартовало у киевстар:)
|
все рівно за дорого для нашого брата , як що би ще швтдкісь нормальна хоч була при такій ціні !
|
Цитата:
мене цікавить на яких мобільних операторах не "глючить" шара? хтось тестував всі? |
хтось користується шарою через мобільний за допомогою оператора "лайф"?
якщо так, то напишіть будь-ласка чи є глюкі? |
я пробував колись на лайфі ..навіть записав євробачення...але б не рекомендував би його для шарингу..якість не важна...тобто які гроші..така і якість..
непогано кажуть працює київстар..от хочу його протестувати.. |
Я ще тестував МТС, але якість мені зовсім не сподобалась, кожних 5-10 хв "стоп-кадр" :mad: Поки поставив Білайн...ну звісно бувають затики, але не так часто...
Буду чекати від Віка результату роботи Київстара, якщо все буде ОК тоді прийдеться його ставивти. |
по київстару..мені говорили хлопці зі львова..фірма мірасат..говорять працює у них чудово..правда у них безліміт..і в вартість входить 320 м інету.
|
а скільки орієнтовно виюзують користувачі за місяць мб?
|
Максимум 30 мб. Пробывал на киевстаре правда через ноут и прога mpcs по пртоколу cs357x на опене 800 правда уменьшил скорость до 9600 в воскресенье с утра до вечера ни одного затыка
|
В мене Київстар ХL -- це якщо дома, а якщо в Києві -- то LCnet пропонує нет за 25 грн. в місяць без межі для укр і закордонного трафіку! але швидкість максимум 250 клб, і часто глюки, але ж 25 грн.)))
|
Текущее время: 16:49. Часовой пояс GMT +3. |