Показать сообщение отдельно
Старый 27.10.2015, 12:18   #1490
kotiaj
Гуру

Ресивер: відсутні
Поблагодарили 3,177 раз(а) в 1,603 сообщениях
Вес репутации: 48
kotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспорима

Цитата:
Сообщение от YouraAlex Посмотреть сообщение
Спасибо за совет,но то что я начал делать обычно хочу и закончить, и меня заинтриговала причина поломки.Тюнер я делаю для себя,поэтому интерес 200%
Було б не погано якби наші бажання відповідали нашим можливостям. На даному етапі Вам і підказати немає можливості ... точніше підказок вже прозвучало тьма, але ви їх або не розумієте або не помічаєте.
Причина поломки банальна - потрапив у Ваші руки .Проти рук нічого не маю, можливо вони і "золоті", але не в сфері ремонту РЕА (при Вашому бажанні , це поправимо, але не за один день,і можливо не рік). І в цьому немає нічого зазорного, адже не може людина бути абсолютним універсалом.
p.s. У Вашому розпорядженні є потужне джерело "google" де є відповіді на всі Ваші загальні питання, але Ви довго й нудно чекаєте на "краплі" порад з форуму. З таким підходом до справи і з такими темпами важко чогось досягнути. А тема ,все таки, по ремонту тюнерів а не по навчанню початківців основ електроніки.

Последний раз редактировалось kotiaj; 27.10.2015 в 22:01.
kotiaj вне форума   Ответить с цитированием