Цитата:
Сообщение от GUK
А что, прямо сразу надо обновляться при таких симптомах? Может батарейки в пульте сели или фотоприемник полетел....
|
Может какой то умелец через ФТП влез в рес почистил все непонятные ему только папки и файлы. Здесь такой вопрос, что без буськи Ванги и не поймешь сразу в чем причина) Может его надо просто к сети 220 В подключить просто вилкой.
__________________________________________________ _
Підкажіть, що краще придбати з перечислених антен. В звязку з тим, що на деякі пакети вже й тітка Шура матюггається й не відкриває HD, приходиться налаштовуватися на фід-канали спортивні. Вони в основному на 7е і 10е всі знаходяться. Моя харківська 0.85 м (мотопідвіс) дуже вередує на погоду, коли дивлюсь фіди, як тільки туман чи дощик, то сигнал 0, а коли норм погода, то 77\100 по шкалі в Гі 8120
Ось з чого хочу вибрати
Inverto 0,9 м
CA-900/2 (0,95м) Харків
Triax TD88 - 0,88м.
На самперед потрібнозважати на те, що кріпиться вона буде на стіні балкона до мотопідвіса. На інших ресурсах запитував, там імпортні вихваляють за більш якісній матеріал і якість сигналу, харківську за надійне крипління. А в основному кожен хвалить те, чим сам користується.
Буду дуже вдячний послухати знаючих людей.