Показать сообщение отдельно
Старый 30.07.2017, 02:20   #7326
BodiaK
Гуру

Ресивер: Openbox X800, Sat-Intehral S-1268 HD
Поблагодарили 2,192 раз(а) в 828 сообщениях
Вес репутации: 26
BodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущее

Цитата:
Сообщение от RW011 Посмотреть сообщение
Ще є хтось,хто користуєтся SD-ресиверами?
Потрібно бути повним жебраком у НАШ час,щоб мати ЦЕ добро.
А Я рахував,що МИ вже в Європі....а воно ось як.Дивно,дивно.
RW011! Не всі такі оліх..ї як ви. Ніколи не думав, що ваші амбіції вище від вашого професіоналізму. Особисто я ніколи не жебракував, а завжди користувався лише тим, що сам заробив. Якщо і ви тітку шуру, якою ви думаю користуєтесь, теж вважаєте подачкою від багатих - тоді хто ви? Невже ЖЕБРАК? Невже, коли у мережі викладені ключі у вільному доступі і ви ними скористалися для себе особисто - жебрацтво чи, не дай Бог злочин? То як тоді кваліфікувати цю ж тітку шуру? Не думаю, коли на дорозі лежить, хоча би 100 гриваків, ви їх проігноруєте і не піднімете! НЕ ВІРЮ(Станіславський-аби не винкло зайвих запитань) за класиком. А ми поки що не в Европі, а лише на стежині в цю сторону, яка у будь-яку хвилину може закінчитись у хащах тайги. Ви цього хочете???!!!
P.S. А от цим, як ви кажете "добром" ще більша половина країни користується? Може не вірите??? А дарма!!! І ваше Я тут не аргумент.
BodiaK вне форума