Показать сообщение отдельно
Старый 14.10.2018, 16:18   #20
SLAVASAM
Модератор

Ресивер: Дрим 500, Openbox® SX4. U2CВ6
Поблагодарили 5,978 раз(а) в 2,902 сообщениях
Вес репутации: 58
SLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордится

Українська тенісистка - про перемогу на турнірі в Гонконзі

18-річна українська тенісистка Даяна Ястремська прокоментувала перемогу на турнірі в Гонконзі.
*
«Вчора я була впевнена, що зможу виграти титул, але вранці прокинулася і відчула, що занадто нервую. Я вірила, що зможу перемогти, але не занурювалася в ці думки, бо знала, коли я вийду на корт, то забуду про все і буду просто грати.
*
Перед матчем, який обіцяє бути дуже важким, ви фокусуєтеся якнайкраще, і коли ви виходите на корт, то приділяєте увагу кожному очку. Це допомогло мені зберегти спокій протягом всього матчу.
*
Останній гейм я навіть не пам'ятаю (тривалість гейми склала 11 хвилин - прим.). Це був найскладніший матч на всьому турнірі, тому що я вже візуалізувати перемогу, її картинка була у мене в голові.
*
Але в той же час, ви повинні залишатися в щоглі без будь-яких думок, які можуть зламати ваш розум і привести до втрати концентрації. Це була найважча частина для мене », - сказала Ястремська.
*
Нагадаємо, Даяна стала наймолодшою ​​українською тенісисткою, яка перемагала на турнірах WTA.