Показать сообщение отдельно
Старый 30.09.2019, 22:05   #2779
kotiaj
Гуру

Ресивер: відсутні
Поблагодарили 3,177 раз(а) в 1,603 сообщениях
Вес репутации: 48
kotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспорима

Якщо причина була тільки в ел. конденсаторах (при умові що вони не підсажують напругу або нагло її не коротять ), то при підстановці нормальних конденсаторів "в паралель", БЖ мав би запрацювати нормально, при умові що нічого не коротнуло в напаяних "джунглях". В іншому випадку можна тільки гадати або гратись в тоталізатор (хто вгадає причину поломки). Наприклад duman ставить на С8, kreshnot на трансформатор (це я тільки для прикладу), я (наприклад) на оптопару, ще комусь залишається tl431... тільки хто виграш виплачувати буде, клієнт чи майстер, який взявся за ремонт?
І ще:
Цитата:
Сообщение от talik79 Посмотреть сообщение
...Из-за чего нет стабилизации?...
Звідки така впевненість що її немає, точніше, що в даному випадку взагалі можна вести мову про якусь стабілізацію ? talik79, не задумувались про те, що шим просто "зупиняється" або по причині нехватки живлення, або спрацьовує захист через щось інше, а потім нова спроба старту... і так по кругу до безкінечності, або поки щось не зробить "ба-бах". Таку роботу БЖ я б назвав агонією.

Последний раз редактировалось kotiaj; 30.09.2019 в 23:43.
kotiaj вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо: