Показать сообщение отдельно
Старый 16.12.2019, 00:04   #1279
korpahec
Профи

Ресивер: DENYS H 265 PRO
Поблагодарили 621 раз(а) в 307 сообщениях
Вес репутации: 24
korpahec за этого человека можно гордитсяkorpahec за этого человека можно гордитсяkorpahec за этого человека можно гордитсяkorpahec за этого человека можно гордитсяkorpahec за этого человека можно гордитсяkorpahec за этого человека можно гордитсяkorpahec за этого человека можно гордитсяkorpahec за этого человека можно гордитсяkorpahec за этого человека можно гордится

Всім доброго!!!
Я так зрозумів що кожен боїться підключати шару, чи едем, вмене 15 клієнтів на шарі, вже 10 років, але ,передтим як підключав клієнта , я повідомляв що ця тітка, чи едем, може злетіти, тільки потрібно попережати , як говориться клієнт проінформований , значить озброєний , але, це тільки потрібно підключати провірених клієнтів.
Бо наших олігархів може давити, велика, зелена жаба!!!

Наведу приклад! Чому непотрібно жаліти клієнтів, непровірених, я підключив одному клієнту іптітві , пакет спортивний , я все йому пояснив ,він що зробив, поніс до колеги тюнер, крутити левим людям, яких назбиралося 15 чоловік, футбол1 , футбол2, ось і маємо провіреного клієнта , таким ставити віасат екстру.
Тепер я собі постановив ,хай хто мене неспитає щось дешевше , даю номер 759 чи віасату і вперед.
korpahec на форуме  
6 пользователя(ей) сказали cпасибо: