Показать сообщение отдельно
Старый 04.02.2020, 21:11   #2386
evo
Профи

Ресивер: HD
Поблагодарили 1,292 раз(а) в 554 сообщениях
Вес репутации: 26
evo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордится

Цитата:
Сообщение от Андрей_48 Посмотреть сообщение
Пообщался сегодня с установщиком.
Сосед по гаражу.
Чел кормился с тарелок))) почти 20 лет. Нынче бизнесу, с его слов - кранты.
Всё больше народу уходит в интернет.
21 век на дворе, господа.
А що не так? Ну йде народ в інтернет і що в цьому поганого? Як на мене, то я особисто був не проти кодування, бо телебачення стало зброєю і засобом маніпулювання людьми. Тому ті, хто купляє бокси, платить за ТБ, витрачає гроші на Т2 - це в якійсь мірі хворі, ТБзалежні люди. А кодування хоч в якійсь мірі отверезить деяку частину населення. І якщо з них якась частина перекочує в інтернет від тієї пропаганди, то це тільки в плюс, особливо якщо це молодь. Не буду суперечити - інтернет теж не святий, але там ти сам вже вибираєш, що і який контент тобі до вподоби, а не те що кожного дня, кожну годину, кожну хвилину тобі вприскує в мозок зомбоящик.
А те, що у сусіда бізнес накривається, так це справа не в тому, що 21 століття, а можливо людина просто втомилась і їй лінь розбиратись в тонкощах сучасного світу Як на мене, то зараз можливостей для знаходження можливостей заробити набагато більше, ніж 10-20 років тому. Маючи мізки, час і інтернет можна багато чого знайти прийнятного для себе.
evo на форуме  
3 пользователя(ей) сказали cпасибо: