Цитата:
Сообщение от User_02
Украинские законы вроде не требуют от провайдеров предоставлять скидки отдельным категориям льготников, поэтому такие акции возможны в тех местах где провайдер уперся в планку подключений и остались только шансы переманить к себе кого-то от конкурентов, пусть хоть что-то платят чем дырка в свиче будет простаивать. В селе, где один провайдер, таких акций скорее всего не будет.
|
Згоден, у нас по місту провайдер тягне кабелі по стовпам ел. мережі, думаю у них договорняк с РЕС але інші провайдери вже не заходять на цю сітку, а мета цього бариги відібрати від укртелекома якомога більшість народу. Бачу по вулиці що де тягнеться оптика цього провайдера, укртелекомівські стовпи деревяні вже геть порожні. Хто від утела відрізається тому провайдер дає пів ціни на тариф, тобто не каже як на сайті 230 грн а 120 тільки купи підключку. Потім ті 120 звісно помножаться на 2 але пізніше, хтось до пів року сидить на 120 грн. Я х.з. можливо інсталятори якось оцінюють платоспроможність кожного з нас а тариф вже по цьому варіюється.
Цитата:
Сообщение от batya13
стригут они всех по разному
|
от тут я певен що так і є чомусь не демократично але прибутково для них.