Показать сообщение отдельно
Старый 12.03.2021, 19:31   #53
Elkom
Местный

Ресивер: Sat integral TH7300PVR
Поблагодарили 16 раз(а) в 16 сообщениях
Вес репутации: 8
Elkom пока неопределено

Цитата:
Сообщение от serbaurij5 Посмотреть сообщение
З такими хотелками, та знаннями в тюнерах- через тиждень ви вже будете іншого купляти. Ви нічого не розпитуючи будете купляти, купляти і купляти. В SI обрізане iptv і не працює мегого(воно вже ніде не працює). Недоліки є в кожній марці- це вам написав про інтеграли, щоб ви вже знали на перед. При купівлі, потрібно чітко знати які функції вам необхідні в першу чергу і по них вибирати. Доречі, ютуб теж до першої зміни в основному ютубі. Може вам смарт приствку вже краще докупити?
Це хотілки не мої, а тої людини для якої я його заказував, я добре розумію що основна функція цих ресиверів телебачення а інтернет це доповнення(бонус) і так як в браузері на компі, чи в смарт приствці, він тут працювати не буде, раніше купляв іншу модель і в ній все нормально працювало, але тоді люди на інтернет доповнення особливої уваги не звертали, а тепер менеджеру сказав що треба модель в якій інтернет буде добре працювати, і щоб при відправленні його повністю перевірили, він запропонував цей EUROSKAY ES19, але на Т2 його не перевірили.
З магазином домовився про обмін.
То що у всіх SatIntegral інтернет працює гірше ніж наприклад в цьому EUROSKAY ES19,? Якщо так то можна поміняти просто на такийже EUROSKAY ES19 тільки повністю робочий, бо цей схоже попався з апаратною проблемою...
Elkom вне форума   Ответить с цитированием