Показать сообщение отдельно
Старый 29.03.2022, 10:47   #1086
allexxx65
Местный

Ресивер: Ustym 4K S2 OTT X, Denys PRO Combo EU
Поблагодарили 299 раз(а) в 152 сообщениях
Вес репутации: 20
allexxx65 это имя известно всемallexxx65 это имя известно всемallexxx65 это имя известно всемallexxx65 это имя известно всемallexxx65 это имя известно всемallexxx65 это имя известно всем

BodiaK, як не читав, так і не читаєш, лише пишешь. Навіть не пишешь, а копіюєш та вставляєш. То звертаюсь останній раз і, якщо не почуєш сказане, більше не хочу з тобою спілкуватися. Щось доводити твердолобій людині собі дорожче і час шкода витрачати, є більш важливі справи...
Що до рішення КСУ... Це питання розглядалось тому, що державні діячи у державних установах застосовували російську мову. Тому 51 депутат ВР зробили подання до КСУ, який розглянув цей запит і прийняв обґрунтоване рішення. Оте, що ти зкопіпастив, то і є обґрунтування рішення. А ось його головна відповідь:
Цитата:
Українська мова як єдина державна має юридичний статус обов’язкового засобу спілкування в публічних сферах усередині країни та при здійсненні публічних представницьких функцій у міжнародному спілкуванні.
Далі... Якщо б ти дійсно читав і розумів про що писалося державною співучою українською мовою, то не став би бризкати слинами на протязі чотирьох діб. А мова йшла не про використання державної мови (усі пости у розмові були українською і на державну мову ніхто не зазіхав), а про повагу до кожного українця, не залежно від: якої раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками.. ЦЕ КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ!!!!!!
Ти проти Конституції України? Якщо ні, то припиняй тут видавати з себе державного діяча-горлопана та почитай, нарешті, головний закон твоєї країни! І найважливіше, почни його виконувати. Тому що:
Цитата:
Стаття 3. Людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю.
Ну а від львів'янина mustaff я сподіваюся нарешті (якщо він чоловік) дочекатися вибачень за те, що він зчинив своїм недолугим постом у цей важкий час...
allexxx65 вне форума   Ответить с цитированием