Цитата:
Сообщение от YuraUA
А вам би не мішало зпівставити ваше
міцерозположення відповідно з тим вашим прапорцем.
|
Та воно(stepan71) саме не знає, що воно таке. Раніше було бессарабське, тепер хоче бути українським, за паспортом мабуть еритрейське, прапор в аватарку вліпив болгарський, гниле коріння совєцьке, а гавкає по-кацапськи. Що ви від нього хочете. Як заплатять, то воно і сажею вимажеться.
Цитата:
Сообщение от allexxx65
BodiaK,.. більше не хочу з тобою спілкуватися...
|
Так і я особливого задоволення від такого "спілкування" не отримую, тому і полишив відповідати на це тупий маразм. Так ні, обов'язково потрібно знову:
Цитата:
Сообщение от allexxx65
BodiaK,.. я вас почув і зробив для себе висновки...
|
Висновки які? Але висновки може робити людина, у котрої мізки зі певною кількістю звивин, а не схожі на м'яч, людина, котра вміє думати та аналізувати. У ваших дописах такого не побачив, риторика ваших "розумувань" практично один-в-один повторює хамський кацапський стиль спілкування лише з тою різницею, що калякаєте(зауважте, не пишете) українською мовою. Однак опускатись до такого стилю розмови вважаю для себе принизливим, а тому, припиняю будь-яке спілкування з вами та вношу в ігнор. Пишіть у повітря.
stepan71 саме те, що вам потрібно.
Цитата:
Сообщение от allexxx65
...скільки сьогодні вбили москаликів? а вчора? А за місяць війни?..
|
А це вам для чого, що у двох постах підряд одне і те ж? Невже для ваших кураторів з ФСБ, ГРУ чи може так званого мгб так званих, ніким, окрім рашистів, не визнаних днр-лнр? Цікаво, а розплачуються з вами рублями? Бо, так мені здається, що ви козачок зас(р)ланий.
І наостанок: цікаво, ваші предки часом не з тих, що у 1939 році вже "асвабаждалі" нас, а потім на протязі десятків років закріплювали це "асвабажденіє" масовими розстрілами, виселеннями, репресіями, гулагами незгідних. Можете не відповідати, все і так зрозуміло.
СЛАВА УКРАЇНІ!