Показать сообщение отдельно
Старый 31.03.2022, 10:22   #1142
BodiaK
Гуру

Ресивер: Openbox X800, Sat-Intehral S-1268 HD
Поблагодарили 2,191 раз(а) в 828 сообщениях
Вес репутации: 26
BodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущее

Цитата:
Сообщение от YuraUA Посмотреть сообщение
А вам би не мішало зпівставити ваше
міцерозположення відповідно з тим вашим прапорцем.
Та воно(stepan71) саме не знає, що воно таке. Раніше було бессарабське, тепер хоче бути українським, за паспортом мабуть еритрейське, прапор в аватарку вліпив болгарський, гниле коріння совєцьке, а гавкає по-кацапськи. Що ви від нього хочете. Як заплатять, то воно і сажею вимажеться.
Цитата:
Сообщение от allexxx65 Посмотреть сообщение
BodiaK,.. більше не хочу з тобою спілкуватися...
Так і я особливого задоволення від такого "спілкування" не отримую, тому і полишив відповідати на це тупий маразм. Так ні, обов'язково потрібно знову:
Цитата:
BodiaK,.. я вас почув і зробив для себе висновки...
Висновки які? Але висновки може робити людина, у котрої мізки зі певною кількістю звивин, а не схожі на м'яч, людина, котра вміє думати та аналізувати. У ваших дописах такого не побачив, риторика ваших "розумувань" практично один-в-один повторює хамський кацапський стиль спілкування лише з тою різницею, що калякаєте(зауважте, не пишете) українською мовою. Однак опускатись до такого стилю розмови вважаю для себе принизливим, а тому, припиняю будь-яке спілкування з вами та вношу в ігнор. Пишіть у повітря. stepan71 саме те, що вам потрібно.

Цитата:
...скільки сьогодні вбили москаликів? а вчора? А за місяць війни?..
А це вам для чого, що у двох постах підряд одне і те ж? Невже для ваших кураторів з ФСБ, ГРУ чи може так званого мгб так званих, ніким, окрім рашистів, не визнаних днр-лнр? Цікаво, а розплачуються з вами рублями? Бо, так мені здається, що ви козачок зас(р)ланий.
І наостанок: цікаво, ваші предки часом не з тих, що у 1939 році вже "асвабаждалі" нас, а потім на протязі десятків років закріплювали це "асвабажденіє" масовими розстрілами, виселеннями, репресіями, гулагами незгідних. Можете не відповідати, все і так зрозуміло.
СЛАВА УКРАЇНІ!
BodiaK вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо: