Показать сообщение отдельно
Старый 08.05.2022, 18:20   #1558
YuraUA
Гуру

Ресивер: U2C S+Mini
Поблагодарили 7,804 раз(а) в 3,504 сообщениях
Вес репутации: 26
YuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордится

Модна Панянка запитує:
- Скільки хочете за відро полуниці? Бабуся продавець відповідає:
- 120 грн, прошу пані.
- Я беру за 100 гривень або я йду, - впевнено стверджує панянка.
Бабуся відповідає їй:
- Купіть за ціною, яку хочете, пані... Мені потрібні ці гроші, щоб жити.
Пані купила за договірною ціною і пішла з почуттям перемоги. Вона сіла в свою елегантну машину і, через пару годин, пішла в модний ресторан зі своєю подругою. Вони вибрали з меню все, що хотіли. Організували інстафото, поїли трохи, залишивши на столі багато з того, що замовили... Таким чином, вони оплатили рахунок, який становив 1300 гривень. Дами заплатили 1500 гривень і сказали власнику шикарного ресторану, щоб решта була в якості чайових.
Ця історія може виявитись абсолютно нормальною для керівника розкішного ресторану, але дуже несправедливою для продавця домашньої полуниці, вирощеної на 5 сотках дачної ділянки з важким доїздом до міста, особливо в спеку. Питання в наступному: «Чому ми завжди повинні показувати, що у нас є сила, коли ми купуємо у нужденних?» І чому ми щедрі до тих, кому не потрібна наша щедрість? Одного разу я прочитав аналогічний пост, в якому автор згадував слова свого батька: «Мій тато купував товари у бідних за високими цінами, хоча він не потребував цих речах. Він іноді платив їм більше. Одного разу я запитав його:
- Навіщо ти це робиш, тату?
Мій батько відповів:
- Це благодійність, загорнута в гідність, сину мій!
(«Я знаю, що більшість з вас не поділиться цією публікацією, але якщо Ви одні з тих, хто до сих пір читає, тоді це повідомлення про вчинок милосердя зробить додатковий крок в правильному напрямку»).
Завжди намагаймось бути вдячними!
YuraUA на форуме   Ответить с цитированием
6 пользователя(ей) сказали cпасибо: