Показать сообщение отдельно
Старый 27.07.2022, 23:27   #2409
mukha22
Заблокирован

Ресивер: Sat-Integral S-1210 HD Aron
Поблагодарили 1,987 раз(а) в 858 сообщениях
Вес репутации: 0
mukha22 на пути к лучшему

Фашик Донецький

Жителі окупованих мене підтримають:

Как в 2014 году, так и в 2022, был момент в жизни, который называется точка невозврата. Да, мир серый и это правда. Только ценности разные. И для себя ты в тот момент выбираешь то, как ты будешь дальше жить

Ты можешь быть лицемером, зрителем, который типа не решает (мировая закулиса всему виной и масоны)

Ты за черных

Ты за белых

Неважно кто ты в момент принятия решения и какой статус в обществе занимаешь. Важно то, что это решение принимать нужно ну очень быстро, ибо есть все шансы, что тебя по ошибке могут принять за врага.

Через це пройшли всі жителі окупованих.

До чого тут папєрєчний? До того, шо, за власним бажанням, вася, даніл тобто, сидів і досі сидить на моральному шпагаті заради грошей, намагаючись шось там про мораль

Як людина, що пише не перший рік, мушу сказати, що автор текстів, тим більше, який працює з сатирою, чудово розуміє, як бити боляче ворога і куди саме. Але не робить цього

Бо не ваажає ввх та всю ватну ворогами.

Це якщо не брехати собі і не вважати, що даніла жертва

Бо є купа виходів з ситуації. Не можеш сам відверто сказати - скажи через іншого, використавши його. Боїшся за сім'ю - вивозь в безпечне місце. Не хочеш сісти за грати - покинь територія, які заражені ватавірусом і зроби так, щоб ворог ридав через відчуття безпорадності

Проте ти мусиш тоді чимось жертвувати: власною безпекою, безпекою сім'ї, втратою грошей і т д. А ось цього робити не хочеться. Причина - краще сидіти на двох стільцях одночасно, ніж на одному + не просрати концерти

Ти або чесний перед собою, або можеш брехати собі про те, що не мав вибору, від тебе нічого не залежало, ета всьо палітікі решилі і т ж

До речі, помітили, як фактично синхронно і бед комедіан, і папєрєчний заговорили про те, що вони і протів вайни, і що мір спасьот любоф?)

Епілог. Для тих, хто в танку: я не вимагаю від коміка зробити тату з Тризубом на лобі чи підірвали кремль. Я про те, що, коли довго сидиш на моральному шпагаті, можна впасти

Можливо на пляшку навіть.

Кожен має право вибирати під час війни те, на чиєму він боці. Проте позиція - я за мір- - фуфло. Бо ти у підсумку ворог і для чорних, і для білих

Кінець
mukha22 вне форума   Ответить с цитированием