Показать сообщение отдельно
Старый 18.08.2022, 14:37   #219
блукач
Местный

Ресивер: uClan Denys H.265 Pro+
Поблагодарили 431 раз(а) в 162 сообщениях
Вес репутации: 11
блукач как роза среди колючекблукач как роза среди колючекблукач как роза среди колючекблукач как роза среди колючек

Цитата:
Сообщение от sgtr3w6_6845 Посмотреть сообщение
Короче говоря нужно всем переходить на кинескопные и телефоны кнопочные.
Ще на кнопочні телефони попит є ба більше кнопки на відра вже чіпляють або навпаки відроїд на кнопочник, так само кінескопи якби доопрацювали до нашого часу, прибрали мерехтіння, збільшили герцовку то там сочне і глибоке зображення що тим млявим та розпливчатим ледам до них було би далеко. Останні у живих моделі кінескопів мали дуже класне зображення. Я не дивуюсь що історія ходить колами і у товстосумів у наявності нещодавно куплені дорожезні вінілові програвачі, лампові підсилювачі та котушечні магнітофони. Тому рано хороните друже.
п.с. я дуже шкодую за своїм великим кінескопним самсунгом, як я звик до того глибокого, сочного зображення що тепер важко дивлюсь led в любій якості, не то пальто. Так рекламна статична картинка це супер але коли дивишся фільми то відчуваєш різницю. 4K відео може і так але у кого такій інтернет швидкий та проц у телевізорі який його обробить по чесному і не обісреться?
блукач вне форума   Ответить с цитированием
2 пользователя(ей) сказали cпасибо: