Показать сообщение отдельно
Старый 25.09.2022, 22:41   #3117
YuraUA
Гуру

Ресивер: U2C S+Mini
Поблагодарили 7,801 раз(а) в 3,504 сообщениях
Вес репутации: 26
YuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордится

Україна отримала системи NASAMS, але їх недостатньо, - Зеленський.

Україна отримала від Сполучених Штатів зенітно-ракетні комплекси NASAMS. Але для закриття повітряного простору від російських ракет їх ще недостатньо.

Як інформує Цензор.НЕТ із посиланням на РБК-Україна, про це заявив президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю CBS.

"Я хочу подякувати президенту США Джо Байдену та Конгресу за те, що ми отримали NASAMS (зенітні ракетні комплекси). Це системи протиповітряної оборони. Але, повірте мені, цього навіть близько недостатньо", - зауважив президент України.

Нагадаємо, NASAMS – це пересувний зенітно-ракетний комплекс, призначений для боротьби з ракетами, літаками та іншими повітряними цілями на малих та середніх висотах.

Раніше, 16 вересня, у Пентагоні оголосили про те, що Україна отримає дві системи зенітно-ракетних комплексів NASAMS.
YuraUA на форуме   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо: