Показать сообщение отдельно
Старый 09.11.2022, 19:05   #3519
YuraUA
Гуру

Ресивер: U2C S+Mini
Поблагодарили 7,800 раз(а) в 3,503 сообщениях
Вес репутации: 26
YuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордится

Столтенберг відвідав навчання українських військових у Британії: Вражений тим, що бачив

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг вражений навичками українських солдатів, здобутими лише за кілька тижнів навчань у Великій Британії.

Такими враженнями він поділився в середу після відвідування центру програми підготовки військових Збройних сил України в Lydd Army Camp у рамках візиту до Великої Британії, інформує Цензор.НЕТ із посиланням на "Інтерфакс-Україна".

"Я вражений тим, що бачив. Я бачив навички, самовідданість українських солдатів, які тут проходять навчання, і мене надихає те, як багато чого вони навчаються, як багато вони можуть досягти всього за кілька тижнів, і я впевнений, що це матиме значення на полі бою в Україні", - сказав Столтенберг.

У зв'язку з цим він висловив вдячність Сполученому Королівству, Канаді, Литві та "іншим країнам, які беруть участь у цих навчаннях, щоб підтримати Україну в захисті".

"Союзники і партнери НАТО підтримують Україну на безпрецедентному рівні. Але Велика Британія була провідною країною в цих зусиллях протягом багатьох місяців", - зазначив генсек НАТО.

Крім того, він подякував Сполученому Королівству та міністру оборони Бену Воллесу за те, що вони прийняли його тут сьогодні.

Читайте на "Цензор.НЕТ": Столтенберг відвідає навчання українських військових у Британії

"Це важливий приклад того, що Велика Британія є цінним союзником НАТО, що має велике значення, коли йдеться про надання Україні підтримки в навчанні", - додав Столтенберг.

Джерело: https://censor.net/ua/n3379406
YuraUA вне форума   Ответить с цитированием