Показать сообщение отдельно
Старый 27.11.2023, 18:56   #42
evo
Профи

Ресивер: HD
Поблагодарили 1,292 раз(а) в 554 сообщениях
Вес репутации: 26
evo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордится

Цитата:
Сообщение от finbush Посмотреть сообщение
@Styc

Не знаю, возможно уже устарело, у меня в месте загороженом высотками и на польку очень хорошо себя показал satcom t530. Как вообще эти Саткомы сейчас? Как и все остальное?
Я теж перебирав різні т2. Якось зупинився якийсь час на World Vision. Ну теж там були різні нюанси і брачок заводський попадався. Як на мене, то вони дійсно всі однакові по залізу. Тому мені в пріоритеті функціонал. Залізний корпус, усі кнопки на морді, можливість підключення зовнішнього БЖ, зручний не дубовий пульт. А також повноцінний 3RCA (а не пальчиковий в який не кожен кабель підходить по контактам). Ну вибачте, ще є у нас народ кінескопи дивиться То якось по усим цим критеріям дійшов до Сатком 570. Проц у нього більш сучасний, ніж у 510го і приймає H.265 / HEVC. Хоча зараз цей формат поки що не потрібний, але картинка трохи краща. В цьому році їх беру, то поки що наче все добре. Але ж потрібен ще час, рік-два експлуатації, щоб показало їхню роботоздатність. По крайній мірі супутникові тюнера Сатком мені дуже подобались. У деяких клієнтів ще до цього часу працюють Сатком 4060ХД, які я встановлював десь років 8 тому.
evo вне форума   Ответить с цитированием
2 пользователя(ей) сказали cпасибо: