Показать сообщение отдельно
Старый 02.12.2023, 00:07   #20
sergeyss9
Профи

Ресивер: Amiko Alien 8900
Поблагодарили 1,172 раз(а) в 553 сообщениях
Вес репутации: 31
sergeyss9 обеспечено прекрасное будущееsergeyss9 обеспечено прекрасное будущееsergeyss9 обеспечено прекрасное будущееsergeyss9 обеспечено прекрасное будущееsergeyss9 обеспечено прекрасное будущееsergeyss9 обеспечено прекрасное будущееsergeyss9 обеспечено прекрасное будущееsergeyss9 обеспечено прекрасное будущееsergeyss9 обеспечено прекрасное будущееsergeyss9 обеспечено прекрасное будущееsergeyss9 обеспечено прекрасное будущее

Цитата:
Сообщение от evo Посмотреть сообщение
Є такий тєлік - Samsung 32J4500. Куплений у Комфі років 5-6 тому. Якщо я правильно розумію, то у нього ОС Orsay. Вигляд Меню і Смарт на фото. У СмартХаб ютюб працює. Клієнт хоче IPTV. І от тут виникли складнощі. З того, що там є (Yupp і Forkplayer) нічого не вдалось завантажити. В Yupp взагалі щось незрозуміле, а Форкплеєр при включенні висить перша заставка і пише Loading - неодноразово чекав 5...10 хв...Так і не запускається. Інших додатків для роботи з плейлистами не знайшов для завантаження. Точніше я їх встановлював, але у налаштуваннях нема завантаження свого плейлиста - тільки те, що там уже установлене. Ті поради , що описані тут в темах по встановленню SS IPTV, не проходят. При входженні в учотку develop, хоч убийте, але в Настройках я не бачу розділу Разработка. Його нема і тому не ясно де вводити IP-адресу. Можливо я щось не так роблю, а можливо не вартує і морочитись з цим Самсунгом, а поставити андроїд приставку.
Плейлист заливається через сайт додатка.
sergeyss9 вне форума   Ответить с цитированием