Показать сообщение отдельно
Старый 05.02.2024, 12:42   #144
serbaurij5
Профи

Ресивер: Foros combo; SI-1311; та всі інші
Поблагодарили 677 раз(а) в 349 сообщениях
Вес репутации: 14
serbaurij5 луч света в тёмном царствеserbaurij5 луч света в тёмном царствеserbaurij5 луч света в тёмном царствеserbaurij5 луч света в тёмном царствеserbaurij5 луч света в тёмном царствеserbaurij5 луч света в тёмном царстве

Цитата:
Сообщение от Styc Посмотреть сообщение
уважаемые эксперты, когда происходит КЗ на спутниковых тюнерах SI, они так и выдают сообщение на экран типа - ВНИМАНИЕ ! КОРОТКОЕ ЗАМЫКАНИЕ !
в моём случае такая надпись не выскакивала, а происходила именно перезагрузка спутникового тюнера.

я вам скажу даже больше - я только что подключил этот блок питания к своему тюнеру SI 1258 - и он работает и сигнал от антенны получает. Но. Есть один маленький момент. Длина антенного кабеля сейчас 3-4 метра всего лишь. На объекте длина кабеля примерно 20 метров...

мне блок питания обратно отвезти ?
Варіантів відповіді може бути багато. Таке може із блоком статися, коли його ніколи не виключають із розетки. І буває достатньо відключити на деякий час і він і далі буде працювати. Що ви і підтвердили і думаю, що поставивши його на місце, ви всьому переконаєтесь і довжина кабель може бути не суттєвою, а може і бути. Блок звичайно, що віддати- бо люди подумають, а може і подумали, що ви просто його забрали собі. Я ніколи не беру замінені блоки, дісеки, конвертори- бо є всякі люди. Буває конвертор на 2, або 4 вихода і один вихід накрився, а людині потрібно, щоб всі під'єднання тарілки працювали. Я міняю і старий із 1, або 3ма робочими виходамизалишаю господарю. Це його власність. Бо їх можна поставити тому, у кого 1, або три тарілки. І я обману господаря і в двойні на ньому заробляю. Але це мене не зробить багатшим. Це вже коли господар сам наполягає, що забери, бо я викину на смітник- тоді інша справа.
serbaurij5 вне форума   Ответить с цитированием
4 пользователя(ей) сказали cпасибо: