Показать сообщение отдельно
Старый 08.10.2024, 21:57   #14
kotiaj
Гуру
 
Регистрация: 27.04.2007
Ресивер: відсутні
Адрес: rv.ua
Сообщений: 2,543
Сказал(а) спасибо: 2,181
Поблагодарили 3,176 раз(а) в 1,603 сообщениях
Вес репутации: 48
kotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспорима
По умолчанию

Цитата:
Сообщение от RW011 Посмотреть сообщение
...Я с успехом пользуюсь обычной канифолью в спирте+немного глицерина...
СКФ паяє добре (але Ф-1 краще), але є й мінуси: загрязняє плату, руки, стола, тару,в якій знаходиться і все що біля нього, та й відмивається після запікання не сказав би що дуже просто.
На відміну від СКФ, імхо, саморобні гелеві флюси з посилань нижче позбавлені вищевказаних "мінусів". Колись набадяжив майонезну баночку по якомусь з нижчевказаних роликів, пофасував трохи по шприцах - як кажуть, паяти не перепаяти і на поділитися з колегами вистачає. Порівнював з всякими покупними китайськими "вазелінами" - саморобний кращий, і то набагато, в придачу ще й не воняє.
https://www.youtube.com/watch?v=-H2S3oPXQD0
https://www.youtube.com/watch?v=hSssU9dc-q8
https://www.youtube.com/watch?v=2F3GMzGCNgM
https://www.youtube.com/watch?v=QlCfbsdqi74
kotiaj вне форума   Ответить с цитированием
3 пользователя(ей) сказали cпасибо: