|
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра | Language |
|
![]() |
#1 |
Модератор
![]() Регистрация: 09.02.2016
Ресивер: Sat-Integral S-1248 Heavy Metal Dolby AC3
Поблагодарили 5,828 раз(а) в 2,276 сообщениях
Вес репутации: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Тоже был мною куплен в "Авроре" за 199 гривен. На всякий случай, шоб було. ![]() ![]() Отзыв на сайте магазина. Зручний роз'єм для вимірювання коефіцієнта підсилення транзисторів, перевірки світлодіодів.Може вимірювати струм від 0.1 мкА.Окремий доступ до батарейного відсіку. Зумер при контакті спрацьовує одразу. Недоліки Клас точності.Буває метал на щупах, який швидко окислюється.Немає налаштувальних резисторів на платі для калібровки.Перемикач діапазонів пилить пластиком на контакти.Немає запобіжника.Шунт з SMD резистора на 0.01 Ом можна легко спалити, 10 А для нього багато.З часом кільця, які тримають щупи ламаються. Данний мультиметр підійде добре тим, хто часто має справу з малими напругами, струмами, транзисторами і світлодіодами. Але за ним потрібен догляд, контакти треба протирати спиртом, перемикач змастити у середині і по колу.Для тих, для кого важлива мала похибка вимірювання, краще обрати щось інше. Питання, чи можливе калібрування даного мультиметра на еталонах, шляхом встановлення додаткових елементів, для мене залишається відкритим. А я только проверил работоспособность, работает. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Супер-Модератор
![]() Регистрация: 26.09.2011
Ресивер: Toshiba 007
Поблагодарили 17,352 раз(а) в 7,131 сообщениях
Вес репутации: 85 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Що,спиртом,та ще контакти?
![]() А що ж залишиться Самому? ![]() Тепер по вимірювальному приладу.Робив порівняння з іншими? У Нас такого Я не бачив у продажу в "Аврорі". Калібрувати можна будь-який з подібних "девайсів". Замість постійного резистора треба тільки впаяти Змінний. В Мене у старому DT-830 він був вже присутній з самого початку. А в тестері DT-9825А резисторів для регулювання аж три. Можна коригувати не тільки виміри напруги а й опір резисторів,ампераж та вимірювання ємкості. А в цьому DT-832 лише постійний,але на платі передбачині отвори для впайки змінного.Хотів взяти у друзів калібровочний пристрій (повербанк) ,але він десь "пішов" і ніхто не знає куди.Отак давати на деякий час ..... ![]() Буду калібрувати за допомогою осциллографа.Я думає,що Це не гірше.
![]() Последний раз редактировалось RW011; 08.12.2023 в 15:04. |
![]() |
![]() |
2 пользователя(ей) сказали cпасибо: |
![]() |
#3 | |
Модератор
![]() Регистрация: 09.02.2016
Ресивер: Sat-Integral S-1248 Heavy Metal Dolby AC3
Поблагодарили 5,828 раз(а) в 2,276 сообщениях
Вес репутации: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Спиртом в таком приборе протирать контакты не выгодно, сейчас спирт дорогой.
![]() Цитата:
С другими приборами показания не сравнивал, только проверил на всякий случай, чтоб вернуть в магазин если не работает. |
|
![]() |
![]() |
Пользователь сказал cпасибо: |
![]() |
Опции темы | |
Опции просмотра | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Раздел | Ответов | Последнее сообщение |